Bárka Kőbányai Humánszolgáltató Központ

1108 Budapest, Sibrik Miklós u. 76-78. | +36-1-261-8183 | http://www.bkhk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kőbányai képviselő-testület 2010. november 18-i ülésén úgy döntött, hogy közös igazgatású, többcélú, önállóan működő költségvetési szervet hoz létre a Kőbányai Gyermekjóléti Központ és a Kőbányai Családsegítő Szolgálat összeolvadásával és a jogutód részére a Szivárvány Kht. átadja az idősellátás alapszolgáltatásit (házi segítségnyújtás, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, étkeztetés, nappali ellátás) és a szakosított ellátást (átmeneti elhelyezés).

A BÁRKA tevékenységi köre: családsegítés, gyermekjóléti szolgáltatás, gyermekek átmeneti ellátása, étkeztetés, házi segítségnyújtás, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, idősek nappali ellátása, időskorúak átmeneti ellátása.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek