Bóbita Óvoda

1102 Budapest, Halom u. 7/B. | +36-1-262-8163 | http://www.bobitaovi10.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tisztába vagyunk azzal a ténnyel, hogy minden szülő a legjobbat akarja gyermekének minden életkori szakaszban. Szerencsés helyzetben vannak, hiszen a fővárosban, ezen belül kerületünkben is nagyon sok óvodával ismerkedhetnek meg.

Ahhoz, hogy óvodaválasztásukat segíteni tudjuk, ismertetjük Önökkel a Helyi Pedagógiai Programunkban meghatározott és fontosnak tartott fő feladatainkat.Ezeket a feladatokat az óvodáskorú gyermekek életkori sajátosságait maximálisan figyelembe véve határoztuk meg.

Szem előtt kellett tartanunk a szűk környezetünkben történő változásokat is. Igen sok, - igaz rossz állapotú - de a gyerekek számára nagyobb mozgásteret biztosító udvarral, kis kerttel rendelkező ház helyébe lakótelepek, társasházak épültek. Ez a tény is motivált bennünket, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk az óvodánkba járó gyermekek számára mozgásigényük maximális kielégítésére kellő felügyelet és irányítás mellett.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek