Csodapók Óvoda

1104 Budapest, Mádi u. 127. | +36-1-431-9936 | http://www.csodapokovoda.kobanya.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kétszintes épületben 4 csoport működik.  Pedagógiai programunk a nevelőtestület gondos, szakszerű munkájával, a gyermekek és a szülők igényeinek figyelembe vételével készült, szemléletünknek és  feltételrendszerünknek megfelelően.

Az egészséges életmódra nevelés, a mozgástevékenység, a komplex esztétika, melyek átszövik mindennapjainkat. Népi kismesterségekkel is  megismerkednek a hozzánk járó gyerekek - agyagozással, szövéssel, fonással, körmöcskézéssel készítenek használati tárgyakat. Az érdeklődőbb  gyerekek részére heti egy alkalommal műhelyfoglalkozáson is lehetőséget biztosítunk a „mesteri fogások” elsajátítására.

Tágas udvarunkon minden csoportnak megfelelő nagyságú játszóhelye van. Délelőttönként lehetőséget biztosítunk az átjárhatóságra. Más-más udvarrészen  szerveznek az óvónénik mozgásos tevékenységet a gyermekek részére. Nyáron lehetőséget biztosítunk fedett térben kézműves tevékenykedésre, edéd előtti  felfrissülésre az udvari zuhanyozók használatával.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek