Mászóka Óvoda

1105 Budapest, Ászok u. 1-3. | +36-1-262-9171 | http://www.maszokaovoda.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hatcsoportos óvodánk egy csendes, fákkal teli utcácskában, Kőbánya szívében található.A tágas udvaron csoportonkénti játszóterületek, homokozók, hinták, mászó-falak, játszóvárak, csúszdák, focipálya, röplabdapálya más egyéb ügyességi játékokkal gazdagon felszerelt és nem utolsósorban a közlekedési tanpálya található, ahol szívesen bicikliznek, rollereznek, kismotoroznak gyermekeink. Télen óriási öröm a dombról való szánkós lesiklás.

Csoportszobáink az utcazajtól elzártan helyezkednek el. Világosak, tágasak a termeink, természetes fabútorokkal berendezett, fejlesztőjátékokkal, eszközökkel gazdagon - a gyermekek igényeit kielégítően- felszerelt. Külön mosdó és öltöző biztosított minden csoport számára.

Az emeleten és a földszinten található zsibongó szolgál a nagymozgást igénylő tevékenységekre, pl. testnevelésre, körjátékokra, futó-fogójátékra, ugráló-labdázásra, trambulin, labdagyakorlatok, bordásfal, Ayres eszközök, stb.. használatára.

Fejlesztőpedagógusunk is ebben a helységben fejleszti a rászoruló gyermekek mozgását, térbeli tájékozódását, térpercepció fejlesztését, stb. A speciális fejlesztésre szoruló gyermekeinkkel logopédus, pszichológus, gyógypedagógus foglalkozik - akik külsős munkatársaink.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek