Mocorgó Óvoda

1101 Budapest, Kőbányai út 30. | +36-1-431-7710 | http://www.mocorgoovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az épület kettő szintjén 5 csoport működik. A csoportszobák hangulatosak, játék és fejlesztő eszközökkel jól felszereltek. A tornaterem, a logopédiai, a fejlesztő és pszichológus szoba biztosítja a gyermekek számára a közösségi és egyéni fejlesztés (prevenció, korrekció, felzárkóztatás, tehetséggondozás) lehetőségét.

Megismerés - Állóképesség – Valóság Pedagógiai Programunkban alapozunk a magyar óvodapedagógia, a helyi óvodai értékekre, módszertani tapasztalatainkra, pedagógiai törekveseinkre, kultúránkra, és a helyi sajátosságokra. Óvodai nevelésünk gyermekközpontú, befogadó, a gyermeki személyiség tiszteletén, megbecsülésén alapszik.

Kiemelt nevelési területeink: - az egészséges életmódra nevelés (mozgás), - a szabad játék, - a külső világ tevékeny megismerése és - a néphagyományőrzés.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-431-7710
Email:hellomocorgoovoda@gmail.com
Honlap:http://www.mocorgoovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek