Szent Pál Akadémia

1103 Budapest, Gyömrői út 69. | +36-1-432-2720 | http://www.szpa.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szent Pál Akadémiát (korábbi nevén: Közép-kelet-európai Bibliaiskola és Lelkészképző Intézetet) a Hit Gyülekezete alapította 1990-ben. Az intézményt a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény a Magyar Köztársaság államilag elismert felsőoktatási intézményei között sorolja fel. Az oktatás 1990/91-es tanévben kezdődött teológiai szakon nappali és levelező tagozaton. A teológusi végzettséget adó oklevelet az először végző nappali tagozatos évfolyam 1994 nyarán vehette át. Az intézmény neve 1995 júniusában Közép-kelet-európai Bibliaiskola és Lelkészképző Intézetről Szent Pál Akadémiára változott. 2007 szeptemberétől a Szent Pál Akadémián teológia egységes, osztatlan mesterképzés indult, mely nappali és levelező tagozaton egyaránt öt éves. A mesterképzés minden tanévben egy újabb első évfolyammal bővül, vagyis felmenő rendszerben épül fel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-432-2720
Email:titkarsag@szpa.hu
Honlap:http://www.szpa.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek