Baby on board újszülöttfotózás

1105 Budapest, Cserkesz u. 34. 4. | +36-70-306-2082 | https://www.facebook.com/babyonboardfoto/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy újszülött rengeteg inspirációt nyújt egy fotós számára. Az édes mozdulatok, szép szemek, apró ajkak, aranyos gödröcskék mind képre kívánkoznak! Ezt érzik a szülők is, akik legszívesebben minden pillanatban készítenének egy fotót kisbabájukról, és okostelefonjaikat megtöltik szebbnél-szebb képekkel.
 

Ha egy igazán harmonikus, fotós által megkomponált, igényes, retusált képre vágytok, melyet büszkén mutathattok meg a közösségi oldalatokon a rokonoknak, barátoknak, és akár vászonkép formájában a falra is kiakaszthattok, akkor fotós szakemberre van szükségetek a tökéletes eredmény megalkotásához!

Az újszülött fotózáshoz a legalkalmasabb időpont, amikor a baba 6-12 napos. Ebben az időszakban ugyanis még pontosan olyan pózokat vesz fel, mintha csak az anyaméhben lenne, ezért lehet olyan lenyűgöző és szemet gyönyörködtető pillanatokat elkapni, melyeket a baba idősebb korában már hiába is keresnénk. Természetesen csodás portrék készíthetők a babáról kéthetes kora után is, ám ekkor már nehezebben veszi fel a magzatpózt, és sokkal éberebb.

Örömünkre szolgál, ha újonnan világra érkezett gyermeketek művészi fotózásával bennünket bíztok meg, és megörökíthetjük ezeket a gyorsan elszálló, egyedülálló és megismételhetetlen pillanatokat, hogy a családban sok-sok generáción át gyönyörködhessetek bennük!

 

Egyedi kívánságaitokat is teljesítjük!

Minden kívánságotokat igyekszünk teljesíteni, természetesen szem előtt tartva a baba biztonságát! Ha szeretnétek, hogy a kicsi saját takarójában, egy kedves plüssfigurával, kis sapkával, fejpánttal, kosárban, babzsákon legyen lefotózva, vagy más érdekes, mókás, kedves kelléket szeretnétek a baba mellé, örömmel megkomponáljuk ezeket a képeket is.

Ennél is különlegesebb óhajotok van? Nem mindennapi hobbitok vagy érdekes munkátok egyik jellemző kellékét szeretnétek szerepeltetni a képeken a babával? Osszátok meg velünk ötleteiket, és mi egy művészi fotó formájába öntjük!

 

 

Képeinken visszatükröződik annak a pár nap alatt elrepülő újszülött korszaknak a békéssége és szeretetteljessége, amikor még olyan nyugodtan pihen a kisbaba, mintha csak az anyaméh biztonságában rejtőzne. Ezért ne habozzatok sokáig, ha ezeket a visszahozhatatlan első napokat szeretnétek megörökíteni!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tisztaval Viktória
Telefon:+36-70-306-2082
Email:tisztaval.viktoria@gmail.com
Honlap:https://www.facebook.com/babyonboardfoto/
Facebook:https://www.facebook.com/babyonboardfoto/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek