A KöBE elnöke Érdemkeresztet kapott a köztársasági elnöktől

Oszd meg másokkal!

Desktop

Megtisztelő kitüntetést adományoztak a napokban a KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesült elnökének a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (továbbiakban: VOSZ) tizenötödik alkalommal megrendezett hagyományos év végi eseményén. A VOSZ-ban társelnöki, VOSZ Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Szervezetében elnöki posztot is betöltő Ádám Imre hazai viszonylatban az egyik legmagasabb kitüntetést, a köztársasági elnök által adományozott Magyar Arany Érdemkeresztet vehetett át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől.

A Vállalkozók Napja a magyar vállalkozók, vállalkozások meghatározó jelentőségét bizonyítja hazánk gazdasági életében. A VOSZ fennállásának 25. évfordulója alkalmából szervezett, 600 vállalkozó részvételével zajló rendezvényen az alapító tagok jubileumi elismerésben részesültek, valamint a vállalkozók magas szintű állami és szövetségi kitüntetéseket is átvehettek.

Ádám Imre a kitüntetésről a következőket nyilatkozta: „Amikor megkaptam az értesítést a Magyar Arany Érdemkereszt adományozásáról, nagyon meglepődtem, ám rendkívül jó érzéssel töltött el, hogy a lehető legmagasabb szinten ismerték el az elmúlt évtizedek alatt a magyar vállalkozókért tett munkámat. Úgy érzem, hogy a díj a KöBE-ben végzett tevékenységemnek is szól, hiszen a biztosító egyesület 1996-os alapítása óta nagy utat tettünk meg. Mostanra bebizonyosodott, hogy komoly elhivatottsággal, csapatmunkával és megfelelő szakmai felkészültséggel egy kis hazai tulajdonú egyesület is válhat a piac számottevő biztosítási szereplőjévé. Ez valamennyi vállalkozó számára mintául szolgálhat – gondolkodjon akár egyesület, egyéni vállalkozás vagy bármilyen egyéb formában működő, piaci igényeket kiszolgáló szervezet létrehozásában.”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek