Sértettek jelentkezését várja a rendőrség

Desktop
Mobiltelefonokat raboltak, elkapták őket, most a sértettek jelentkezését várja a rendőrség.

A rendőrség eddigi adatai szerint a képen látható fickók április 11-e és április 18-a között a KÖKI terminál alatt található buszvégállomás, a X., és a XX. kerület területén, illetve a 3-mas és az 51-es villamos vonalán – ismerősként üdvözölve – fiatalokat szólítottak meg, különböző indokkal elkérték tőlük telefonjaikat, majd megfenyegették őket és nem adták vissza a készülékeket jogos tulajdonosaiknak.

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a sérelmére a képen látható személyek hasonló módszerrel bűncselekményt követtek el, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 292-9250/59-191 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek