Ellopták a pénzed az automatából? Akkor jelentkezz!

Oszd meg másokkal!

Desktop

A  kőbányai rendőrök lopás miatt nyomoznak a 19 éves R. Bettina és fiatalkorú társa ellen.

A nő és egy 14 éves fiú 2016 májusa és októbere között a fővárosban a sértettek figyelmét elterelve bankautomatáknál lopták el az általuk felvett bankjegyeket.

Jellemzően a pénzfelvételben színleltek segítséget, majd a bankjegykiadó automata hibájára hivatkozva a pénz felvevőjét egy másik automatához irányították. Ezután az otthagyott bankjegyeket ellopták.

Előfordult az is, hogy a sértettel beszélgetni kezdtek, ezzel elterelve a figyelmét, majd az ATM által kiadott pénzt a bankjegykiadó nyílásból vagy a sértett kezéből kikapták és elfutottak.

R. Bettina 173 centiméter magas, vékony testalkatú nő. Haja barna, egyenes, hátközépig érő. Szeme barna. A 14 éves társa 160 centiméter magas, vékony testalkatú fiú. Haja sötétbarna, felül vöröses színű, oldalt rövid, felül hosszabb. Szeme barna - írja a police.hu.

Akit hasonló módon loptak meg, hívja a rendőrséget!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek