Ugyanaz lehet a népligeti és a soroksári gyilkos? DNS-összehasonlítás lesz

Desktop
A népligeti helyszínelés (forrás: (forrás: Mihádák Zoltán - MTI))

Várhatóan összehasonlítják az októberi népligeti és a 2013-as soroksári gyilkosságok helyszínén talált DNS-mintákat. Soroksáron egy futó nőt öltek meg 2013-ban, szintén megerőszakolták és brutálisan megverték, ahogy a népligeti áldozatot is. Mindkét gyilkosság szexuá­lis indíttatású és rendkívül kegyetlen volt, ezért a DNS-összehasonlítással a nyomozók kizárják vagy éppen megerősítik az azonos tettes/tettesek verzióját - írja a Magyar Idők.

A minták elemzése során arra jutottak a nyomozók, hogy a soroksári tett elkövetői valószínűleg nem magyarok. A gyanú szerint dunai hajósok vagy kamionosok lehetnek, a nőt speciális matrózcsomókkal kötözték meg. A nemzetközi adatbázisban lévő DNS-mintákkal való egyeztetés még nem ért véget.

Október 13-án egy 40 éves nő meztelen holttestét találták meg a Népligetben. Mindkét gyilkosság ügyében továbbra is 5-5 millió forintos nyomravezetői díj van érvényben - írta a portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek