Hős utcai drogárus: azt sem tudta, mit ad el a drogosoknak

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)

A Déri Miksa utcában fogták el a rendőrök azt a dílert, aki a Hős utca környékén árulta a drogot. A 23 éves O. Márió azt sem tudta, milyen pszichoaktív szert árult - írja az Index.

A férfi dohányt kevert össze acetonnal és egy ismeretlen hatóanyagú fehér porral, amiből szúrós szagú, erős vegyület jött létre. Ettől a szertől válhattak zombikká a Hős utca melletti Zách utcában az emberek.

A fogyasztók azt mesélték, hogy volt, akit két szippantás órákra elkábított, valaki el is ájult, és már beszippantva is marta a tüdejüket. Az internetről postai úton rendelte a vegyületet, amiről Márió maga sem tudta, hogy mi az, de a vegyész szakértői elemzés  megállapította, hogy új pszichoaktív szernek minősül.  

A vevői közt volt fiatalkorú is, és Márió egy iskola szomszédságában árulta a varázsport. Csak elkapása délelőttjén 24 ezer forintot keresett a szer árulásával. O. Máriót új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják, augusztus 31-én előzetesbe került. 

Valószínűleg arról az új szerről lehet szó, ami miatt augusztusban haláleset is történt, és rengeteg embert vittek miatta kórházba - írja a lap. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek