Kétségbeesetten kér segítséget egy 3 éves eltűnt kisfiú édesanyja

Desktop
Bereznay Attila Barnabás
Bereznay Attila Barnabás

Egy kétségbeesett édesanya keresi 3 éves kisfiát. Bereznay Attila Barnabást szeptember 10-én az édesapja nem vitte vissza a láthatásról és azóta ismeretlen helyen tartózkodnak.

Barnabás 3 éves, szőke hajú, kékes zöld szemű, mosolygós kisfiú. Az édesanya nyilvános facebook posztján található információ szerint feltehetőleg egy fehér színű, oldalán 15 cm-es piros csíkkal díszített Mercedes Benz Sprinter kisbusszal közlekednek.

Ha bármit tudtok a kisfiú tartózkodási helyéről, láttátok valahol, értesítsétek a rendőrséget a 229-2622-es telefonszámon, vagy a kir.22rk.dl@budapest.police.hu e-mail címen. A Telefontanú ingyen hívható 06-80-555-111-es számán, a 107-en vagy a 112-n is bejelentést tehettek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek