Elfogták a népligeti gyilkost: másodszor is lecsapott egy nőre Kőbányán

Desktop
A gyilkosság helyszíne (forrás: Mihádák Zoltán - MTI)

Hajléktalanként élt a közeli 15. kerületben az a férfi, aki tavaly októberben brutális kegyetlenséggel megölte S. Erzsébetet a Népliget egy bokros részén - írja a Blikk.

 

A 25 év körüli férfi végül azért bukott le, mert múlt héten újabb nőt támadott meg. Ezúttal is Kőbányán csapott le áldozatára, akit életveszélyesen megsebesített a Szállás utcában, majd elmenekült a helyszínről.

A térfigyelő kamera rögzítette, amint a sapkát és ove­rallt viselő férfi zsebre dugott kézzel, egy villamosmegállóban ráérősen sétálgat. Pár nap alatt el is fogták a támadót, aki kihallgatása során nem csak a decemberi támadást ismerte el a nyomozóknak, hanem bevallotta azt is, hogy ő ölte meg S. Erzsébetet a Népligetben. 

Mint arról korábban mi is írtunk, tavaly október 13-án egy járókelő lemeztelenített női holttestet talált a Népliget bokros részén. Kiderült, az áldozat a közeli szállón élő S. Erzsébet, akit gyilkosa többször is fejbe vágott egy éles tárggyal.

A férfi valószínűleg először előzetes letartóztatásba kerül, aztán a vádemelést követően bíróság elé kell állnia, ahol akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik - írja a lap.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?