Egy buszmegállóban szólította le áldozatát a népligeti gyilkos

Desktop
A gyilkosság helyszíne (forrás: Mihádák Zoltán - MTI)

Teljesen véletlenül, egy buszmegállóban ismerkedett meg a Népligetben brutális kegyetlenséggel meg­gyilkolt háromgyerekes családanya későbbi gyilkosával – írja a Blikk. 

A lap szerint tavaly októberben a 29 éves S. Krisztián sétálgatott a fővárosban, amikor meglátta a nála 10 évvel idősebb S. Erzsébetet, aki éppen buszra várt. A férfi megszólította a nőt, majd sétálni indultak, végül vettek egy üveg bort, amit közösen meg is ittak. Az iszogatás után a Népligetben kötöttek ki, ahol a férfi egy vita után többször is úgy fejbe verte egy éles tárggyal Erzsébetet, hogy az asszony a helyszínen életét veszítette. 

Az akkor éppen egy átmeneti szállón élő nő félig lemeztelenített holttestére másnap talált rá egy járókelő, a liget egyik bokros részén. A gyilkost csak decemberben sikerült a rendőrségnek elfognia - írja a lap. A 25 év körüli férfi végül azért bukott le, mert újabb nőt támadott meg. Ezúttal is Kőbányán csapott le áldozatára, akit életveszélyesen megsebesített a Szállás utcában, majd elmenekült a helyszínről.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?