Leintette a buszt, majd meg akarta verni a sofőrt ez a vörös hajú nő

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

Garázdaság miatt keresik a kőbányai rendőrök a képen látható ismeretlen nőt, aki 2017. december 15-én 21 óra 20 perckor a Téglavető utcai buszmegállóban leintette a menetrend szerint közlekedő 168E jelzésű autóbuszt. A nő fellépett a buszra és a táskájából elővett egy „boxer”-t, majd trágár szavakkal illette a járművezetőt. A rövid szóváltást követően az ismeretlen nő leszállt a buszról, majd egy ütést mért az álló busz oldalára - írja a police.hu.  

A X. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek