Nyaklánckitépőt fogtak a kőbányai rendőrök, keresik a sértettet!

Desktop

A kőbányai rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a 20 éves B. Győző Arnold ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi június 2-án 12 óra 50 perc és 13 óra 6 perc között Kőbánya-Alsó vasútállomás várótermében letépte egy ez idáig ismeretlen nő nyakláncát. A kőbányai rendőrök B. Győzőt június 4-én Budapest X. kerületében elfogták - írja a police.hu.

A sértett 55-60 év körüli, körülbelül 155-160 centiméter magas nő, rövid göndör hajú, piros ruhát viselt.

A rendőrség kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti időpontban és helyszínen ilyen jellegű bűncselekményt követtek el, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek