Drogosok: egy villamoson utazó anyukát szúrtak meg egy tűvel

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

Egy négygyermekes anyukát egy drogos fiatal tűvel combon szúrt az 1-es villamoson hétfőn. Az asszony sokkos állapotban szállt le a járműről - írja a Blikk.

"Hétfőn egy fiatal férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, elég furcsa állapotban. Nem lepődtem meg, ezen a vonalon megszokott, hogy drogosokat és annak tűnő embereket lát az ember – kezdte Anita, aki pár perccel később egy kis szúrást érzett a combjánál.

Először fel sem fogtam, mi történt, aztán a markában megláttam a fecskendőt.A másodperc töredéke alatt történt az eset, mire felocsúdtam, már a villamos közepén járt a fiatal, majd le is szállt"– mesélte az asszony a Blikknek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek