Három férfi támadt egy járókelőre az utcán: megverték és kirabolták

Desktop
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

Csoportosan elkövetett rablás miatt nyomoznak a rendőrök: a 24 éves B. József és két ismeretlen társa a Könyves Kálmán körúton többször megütöttek egy járókelőt és elvették a pénzét. A kiérkező rendőrök B. Józsefet a helyszínen elfogták, ismeretlen társait még keresik - írja a police.hu.

Az egyik férfi 35-40 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor barna kabátot, kék farmert és fekete sportcipőt viselt.

Társa 25-28 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, zöld felsőt, fekete farmert és fekete cipőt viselt.

A X. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek