Ittas vezetés miatt vádat emeltek Burány Sándor ellen

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Ittas vezetés miatt vádat emeltek Burány Sándor, a Párbeszéd - korábban a szocialisták - kőbányai országgyűlési képviselője ellen.

A vádirat szerint január 19-én 22 óra körül Burány Sándor úgy közlekedett a fővárosban a Határ úton a Nagykőrösi út irányába, hogy szervezetében alkohol volt. Az ellenőrzéskor a politikus elismerte, hogy szeszes italt fogyasztott, és a szonda is kimutatta, hogy enyhe fokú alkoholos befolyásoltság állapotában volt. Burány Sándor jogosítványát visszavonták.

Az országgyűlési képviselő mentelmi jogát a legfőbb ügyész indítványára az Országgyűlés felfüggesztette. Ezt követően Burány Sándort az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki, amely során beismerő vallomást tett.

Az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján pénzbüntetést és határozott idejű közúti járművezetéstől eltiltást szabjon ki a vádlottal szemben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek