"Szexet akarok, úgyhogy kussolj és nézz rám": a Jászberényi úton akarták megerőszakolni az ultramaraton-bajnok futónőt

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: 24.hu)

Letartóztatták azt a férfit, aki vasárnap este a Jászberényi úton meg akarta erőszakolni az ultramaraton-bajnok futót, Makai Viktóriát - írja a 24.hu. 

A kétgyermekes anyuka saját maga számolt be a közösségi oldalán a vele történt borzalmakról. Azt írta, hogy az esti futóedzése közben, nem messze a saját otthonától valaki meg akarta erőszakolni és a földre teperte.

Makai Viktória ösztönösen ordítani kezdett, próbált segítséget kérni, de nem hallotta senki. A férfi ekkor kezdte el ököllel ütni az arcát, majd úgy leszorította, hogy nem kapott levegőt. Mikor megkérdezte, mit akar tőle, a férfi csak annyit mondott: szexet akarok, úgyhogy kussolj és ne nézz rám!

A támadó ezután lökdösni kezdte, majd a hajánál fogva a közeli erdős rész felé rángatta a futónőt. Ekkor éppen arra járt egy autó, a vezető azonban nem állt meg. A futónő elmondta, szexuális erőszak csak azért nem következett be, mert a támadónak nem volt „optimális erekciója”. 

Makai Viktória férje is éppen futni volt egy barátjával egy másik útvonalon, majd amikor végzett, felesége után ment. Férje szedte le a támadót róla, aki ezek után elmenekült. Ezek után mentőt hívtak, a futónőt jelenleg is kórházban ápolják. Mint mondta, a szeme megsérült, de a körülményekhez képest jól van.

A rendőrség másfél órán belül elfogta az erőszakoskodó férfit - írja a 24.hu.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek