Meztelenül, a hűtő mögé bújva találták meg a Jászberényi úti erőszakoskodót

Oszd meg másokkal!

Desktop
Makai Viktória - Facebook

Megtámadtak és megpróbáltak megerőszakolni egy ismert futónőt, Makai Viktóriát a Jászberényi úton - írtuk meg korábban. Gyorsan elfogták a támadót: teljesen meztelen volt a férfi, H. István, amikor kőbányai otthonában rátaláltak a rendőrök - írja a 24.hu.

Makai Viktória futni indult a támadás napján. A Jászberényi úton futott, amikor észrevette, hogy valaki követi. El akarta engedni maga mellett a férfit, de az hirtelen a földre rántotta. Amikor próbált segítségért kiáltani, a támadó befogta a száját, majd leütötte az asszonyt. A nő ismét a földre zuhant, megpróbált kiszabadulni, de ekkor a férfi megint ököllel ütötte az arcát. H. István szexet akart, és a hajánál fogva húzta a nőt egy kietlenebb részre. 

A férfi kétszer is kísérletet tett arra, hogy megerőszakolja Makai Viktóriát. Ám nem volt merevedése, ezért ez végül nem sikerült. Ekkor ért oda a férj, aki, mivel nem találta otthon a feleségét, elindult őt megkeresni. A Jászberényi úton látta meg, hogy valaki erőszakoskodik a feleségével. Odaszaladt és lerángatta a feleségéről a támadót, aki egy bokros rész felé menekült.

A futónő emlékezett arra, hogy látta már a támadót egy közeli boltban. A részletes személyleírás után a nyomozók az említett boltba mentek, ahol az üzletvezetőtől megtudták, hogy a támadó - aki a boltban dolgozott - nemrég indult el a munkahelyi buliból haza.

Amikor kiértek a lakáshoz, H. Istvánt a kamrában, a hűtő mögött találták meg anyaszült meztelenül. H. István ellen szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás folyamatban van - írja a 24.hu a Zsaru magazin írása alapján. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek