Kommandós akció egy Bányató utcai panelben: a Pólus mögött gyilkoló brutális bérgyilkost keresték

Desktop
Dér Csaba (forrás: police.hu)

Kommandósok rohamoztak meg egy panelt Kőbányán, a Bányató utcában - írja a Ripost. A TEK-esek vasárnap kora reggel a szerbiai bérgyilkos, Dér Csaba szeretőjéért mentek ki a panelházhoz, akit aztán magukkal  is vittek.

A kommandósok az egyik harmadik emeleti lakáshoz mentek, ahol egy idős néni lakik. A lakásban tartózkodott a 30 év körüli lányunoka, Niki is, hogy segítse beteg nagymamáját. A nő a bérgyilkos barátnője - írja a lap.

A vajdasági Dér Csaba többszörös gyilkos. Magyarországon azután adtak ki körözést a Csantavérről származó, 39 éves férfi ellen tavaly szeptember 27-én, hogy egy héttel korábban holtan találtak a XV. kerületi Pólus Center mögötti parkolóban egy V. László nevű vállalkozót.

Dér azóta újra gyilkolhatott: január elején a Szabad Magyar Szó arról írt, hogy a helyi rendőrség is nagy erőkkel keresi, mert Belgrádban hidegvérrel lelőtte a nyílt utcán egy maffiózó sógorát. A szerb sajtó szerint a bérgyilkos talán tévedett, és valójában Aleksandar Š., a Pink Panther bűnszövetkezet tagja lehetett a célpont, de az is felmerült, hogy a megrendelők így akartak üzenni a maffiózónak.

A szerb rendőrök több megoldatlan gyilkossági ügyben is gyanúsnak tartják Dért. A férfi korábban 13 évet ült gyilkosság miatt, miután 2004-ben egy étteremben végzett Branislav Jelačić bűnözővel. 2017 februárjában szabadult, de annak az évnek az őszén újra elfogták a boszniai fővárosban, a nyomozók szerint ugyanis újra ölni készült. Megint börtönbe került egy időre, de a tavaly szeptemberi, XV. kerületi gyilkosság idején már szabadon volt - írja az Index.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?