Géppisztolyt rántott a kertészekre egy kőbányai nagymama

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

Kő­bá­nyán, a Ko­lozs­vári ut­cá­ban, egy családi ház udvarán gép­pisz­tolyt fogott két fiatal férfira egy idős nő - írja a Ripost.

A házban lakó asszony az udvaron dolgozó két fiatal huszonéves kertészre fogta a fegyvert, mert nem tudta, hogy édesanyja kertészeket fogadott fel. Ahogy meglátta a kertben az idegeneket, hatalmas szerszámokkal a kezükben, berohant a házba, majd férje géppisztolyával a kezében kiszaladt az erkélyre, onnan üvöltött az idegeneknek, hogy hagyják el a birtokát.

A nő ugyanis betörőnek nézte a fiúkat. Végül édesanyja hívta ki a rendőröket - írja a lap.

A rendőrség eljárást indított, tisztázni kell, valódi volt-e a fegyver. Az elsődleges adatok szerint a fegyver nem valódi lőfegyver, hanem egy utánzat volt

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek