A bevételt akarta megszerezni a fegyveres rabló

Desktop
(forrás: police.hu)

A 24 éves K. Dávid még 2018. január 17-én este megpróbált kirabolni egy kőbányai üzletet. A férfi, miután bement az Üllői úti kisboltba, egy gáz-riasztófegyvert fogott az eladóra, és a bevételt követelte. Az eladó először próbálta szóval tartani a férfit, majd egy hirtelen mozdulattal ráfogott a fegyverre, és megpróbálta elvenni támadójától. A dulakodás közben egy vásárló is belépett a boltba, aki látva a bajba jutott eladót, az utcára futott, és egy járókelőtől kért segítséget. A rabló ekkor megijedt, és fegyverét hátrahagyva elmenekült az üzletből - írja a police.hu.

A nyomozók azonosították K. Dávidot, akit 2018. november 23-án egy ferencvárosi lakásban elfogtak. A rendőrök a férfit fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették, majd az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását.

A nyomozást befejezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek