Irtózott a vér látványától a kőbányai gyilkos

Desktop
A kőbányai gyilkos (forrás: police.hu)

Félénk, visszahúzódó, a vér látványától kifejezetten irtózó fiúnak ismerték meg Nagy-Britanniában a munkatársai a brutális kőbányai gyilkosság elkövetőjét, Cs. Dánielt - írja a Blikk. 

Cs. Dániel édesanyja abban bízik, kiderül, hogy nem gyermeke a valódi elkövető, és fia végül tisztázni tudja magát. "Bevallom, mi is nagyon meglepődtünk, amikor olvastuk a híreket, egyáltalán nem ilyen srácnak ismertük meg. Sokszor volt kint az anyukájánál, még munkát is vállalt egy ideig. Amikor egy húsüzemben kapott munkát, teljesen kikészült még a vér látványától is. Ott is hagyta hamar azt a munkát – árulta el egy ismerőse a Blikknek.

A Blikknek az egyik barát azt mesélte, hogy Dániel azért nem költözött ki a szüleivel külföldre, mert nem akarta otthon hagyni az Újpesten élő nagyszüleit. A két idős embert annyira megviselte, amit unokájuk elkövetett, hogy napokig ki sem jöttek a lakásból. 

Az áldozat édesanyjának nem volt szimpatikus a férfi: "Örültünk is, amikor végre Kata kiadta az útját, még azt is megbeszéltük, hogy kicseréli a zárat a lakásán, nehogy valami baj történjen. Sajnos, valahogy mégis bejutott, gondolom, kihasználta Kata jóságát. A nevelt lányomnak rengeteg terve volt az életben, igazi művészlélek volt, tetoválóművész szeretett volna lenni – mondta az áldozat nevelőapja a Blikknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére július 30-án 14 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy egy kőbányai lakásban egy holttestet találtak. A BRFK emberölés miatt rendelt el nyomozást, és a 23 éves Cs. Dániel ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A német rendőrök július 31-én 18 óra 30 perckor Frankfurtban, egy bevásárlóközpontnál elfogták a férfit - írtuk meg korábban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek