Gyűjtsd újra a KÖBE-vel az ajándékokat a rászoruló gyerekeknek!

Desktop

A tavalyi kezdeményezés sikerén felbuzdulva, az ünnepi időszak közeledtével a KÖBE idén ismét ajándékgyűjtést szervez egy gyermekotthon lakói részére. 2013. december 18-ig várjuk a KÖBE Központi Ügyfélszolgálatára (1108 Bp. Venyige u. 3.) azon cipős dobozba csomagolt játékokat és mesekönyveket, amelyeket tulajdonosai már nem használnak, de mások ünnepét még szebbé tennék vele. Az ajándékozókat kérjük, hogy a dobozokra írják rá előzetesen, kb. hány éves kisfiú/kislány részére szánják a játékot, s így az biztosan a megfelelő helyre fog kerülni.

Az idei évben a Váci Lakásotthonban élő, különleges szükségletű kicsiket szeretnénk támogatni, akik otthonáról a hálózatvezetőt kérdeztük.

Balogh András, az Pest Megyei Gyermekotthoni hálózatvezető elmondása szerint, lakásotthonaikban elsődleges szempont, hogy a gyermeki jogok maradéktalanul érvényesüljenek.
„A teljes körű ellátás biztosításán túl, a gondozott gyermek személyiségfejlesztése a cél oly módon, hogy olyan eszközkészlet birtokába juthassanak, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy nagyobb eséllyel boldogulhassanak majd, miután elhagyták otthonainkat. Akár családjukban folytatják életüket sikeres hazagondozást követően, akár önálló életet kezdenek. Arra törekszünk, hogy növendékeinket stabil, a társadalom által elfogadott normarendszerbe illeszkedő értékrenddel ruházzuk fel. A gondozás és nevelés során nagy hangsúlyt fektetünk a kornak és képességeknek megfelelő mértékű testi, érzelmi és mentális fejlesztésre. Pszichológus, fejlesztőpedagógus, utógondozó-családgondozó segíti munkánkat.”

Az összegyűlt ajándékokat a KÖBE december 19-én adja át egy évre szóló csoportos személybiztosítással együtt a Váci Lakásotthon részére – egy kis segítséget nyújtva a gyermekek ünnepi megajándékozásához.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?