Új autó kellett a főpolgármester-helyettesnek, Tarlós megkapta

Desktop
Illusztráció! (forrás: RAS archívum)

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes hétéves autóját le kellett cserélni, a Főpolgármesteri Hivatal vett is egy újat 7,5 millió forintért - csakhogy azt Tarlós István kapta meg, és az ő korábbi, 2 éves kocsiját passzolta le a helyettesének.

hvg.hu szerint az ügylet lebonyolításával Tarlós az egyik régi bizalmasát, Zsolnai Józsefet bízta meg, és a belső utasítás szerint az új gépkocsi beszerzését titokban kellett tartani.

A titkolózás része volt, hogy ugyanolyan színű és típusú kocsit szereztek be, mint amivel Tarlós eddig járt.

Még a korábbi rendszámot is átszerelték az új autóra. Pedig ez plusz adminisztrációs költségekkel járt. A kocsi egy jól felszerelt, extrákkal teli fekete Volkswagen Passat, ami a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint bruttó 7.749.984 forintba került és nyílt közbeszerzési eljárás keretében vásárolták, ezért nem lehet azt állítani, hogy titkolózni próbáltak - olvasható az Indexen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek