Polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorítására

Desktop

Az nem elég, hogy szomorú, gusztustalan, szívfacsaró Facebook-képek fölött sírdogálunk egy sort, esetleg virtuálisan és gondolatban sok nagyon rosszat kívánunk azoknak, akik megkínozzák, megölik, elhanyagolják a környezetükben lévő állatokat, hogy forintonként, vagy kinek mire telik, toljuk a pénzt az állatvédő egyesületeknek, akik így sem tudnak kikecmeregni az egyre növekvő feladathalom alól, a véletlenül mégiscsak elkapott, fülönfogott elkövetők, akikből alig akad, komoly büntetés nélkül sétálnak ki az ellenük indított (ha indítanak egyáltalán) eljárás után.

Sokan, híresek, hétköznapiak, emberek fogtak össze, civil kezdeményezést indítottak az állatvédelmi törvény szigorításáért, önkéntes alapon, juttatás nélkül.

Nem szervezet, nem kötődnek semmilyen politikai párthoz vagy intézményhez. Nem kérnek pénzt semmire.

Csak az aláírásodat kérik, hogy a céljuk, hogy kapjon tényleges szabadságvesztést az, aki gerinces állatot megkínoz, elpusztít, és ilyen esetekben a büntetési tétel alsó határa 1 év legyen, valamint kerüljön bevezetésre a szabadságvesztés főbüntetés mellett azon mellékbüntetés, mely alkalmas arra, hogy 5 évre eltiltsa az elkövetőt az állattartástól.

Itt az oldaluk, megtalálod, hol lehet aláírni, mit tehetsz te is, ha segíteni akarsz.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek