Indíts Te is közösségi alapítványt!

Desktop

Helyi ügyeket felkaroló, az apátiát megpuccsoló, új minőségű közösségeket teremtő társadalmi intézmények kezdeményezőit keresi a KözösALAPON program, amely szakmai és pénzügyi támogatást nyújt a közösségi alapítványok kezdeményezőinek.

Egy sikeres kerületi közösségi alapítvány már működik Budapesten, a Ferencvárosban. A hét éve alakult Ferencvárosi Közösségi Alapítvány tavalyi bevétele több mint 28 millió forint volt, amelynek túlnyomó többsége a kerületből származott, és zömét helyi civil kezdeményezések támogatására fordították.

A KözösALAPON program a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány támogatásán túl három közösségi alapítvány megalakításánál segédkezett, így jött létre a Dunakanyar Szolgálat Közösségi Alapítvány, a Pécsi Közösségi Alapítvány és a Térerő Közösségi Alapítvány Városunkért (Miskolc) is.

Most a KözösALAPON program olyan, legalább három magánszemélyből álló csoportok jelentkezését várja, akik közösségi alapítványt szándékoznak létrehozni kerületükben, és ehhez a program szakmai és pénzügyi támogatását szeretnék igénybe venni. További részleteket itt találsz: http://felhivas.kozosalapon.hu/

A videó pedig ez: https://youtu.be/s01WEXLs3Po

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?