Indul a cipősdoboz ajándékgyűjtés – itt adhatod le a dobozt Kőbányán!

Desktop
(forrás: Baptista Szeretetszolgálat)

Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? - kérdezi a Baptista Szeretetszolgálat, arra keresve választ, vajon mennyien érzik fontosnak a segítségnyújtást, adományozást karácsony közeledtekor (jó volna persze, ha máskor is).

Ha szeretnétek Ti is csatlakozni a karácsonyi ajándékgyűjtő akcióhoz, és segíteni a rászoruló gyerekeken, keressetek egy üres cipősdobozt, vonjátok be csomagolópapírral majd töltsétek meg ajándékokkal, és adjátok le a dobozgyűjtő pontokon. A dobozba lehet játékot, iskolai eszközöket, édességet, higiéniai eszközöket, könyveket, egyéb kiegészítőket egyaránt csomagolni. A dobozra pedig ne felejtsétek el ráírni, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánjátok az ajándékot. Jókívánságot, üdvözlő sorokat is írhattok a csomagra.

A cipősdoboz akció idén november 30-án kezdődik és december 20-ig tart. A kerületben az alábbi helyszínen adhatjuk le ajándékunkat:

  • Baptista Szeretetszolgálat Utcafront részlege (Bánya u. 1.)
    Nyitvatartás: hétfőtők vasárnapig 8-20 óra között. A cipősdobozokat hétköznap 8-16 óráig az irodában, 16 óra után és hétvégén pedig a Kolozsvár utcai bejáratnál adhatjátok le.

Az akció részleteiről a Baptista Szeretetszolgálat oldalán olvashatunk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?