Kőbánya a Nemzeti Vágtán

Desktop
A Nemzeti Vágtán a magyar városok és megyék által nevezett lovak és lovasok, mérkőzhetnek meg. A szeptember 14-18-ig tartó megmérettetésen Kőbánya is indít lovat – adta hírül a kőbánya.hu. A 21,5 millió forint összdíjazású verseny fődíja 10 millió forint, melyet az a város nyer el, akinek lovasa a döntőben diadalmaskodik. A nevezési díj fejében minden település lehetőséget kapott arra, hogy lovát és lovasát elindítsa a Nemzeti Vágtán, valamint arra is, hogy szeptember 17-18. között a Vágta Korzó keretén belül az Andrássy úton bemutatkozzanak. Itt valamennyi nevező település felvonultathatja jellemző vonásait, büszkeségeit, ízeit, termékeit, kultúráját, szokásait. Kőbánya lovat is indított a megmérettetésen, és sátorban is népszerűsíti az eseményen az önkormányzat a kerületet. A Nemzeti Vágta a Hősök terén felállított versenypályán szeptember 17-én és 18-án lesz. Az elismerő bajnoki címért, a Nemzeti Vágta vándordíjáért, valamint a több millió forintos összdíjazásért folyó küzdelem döntő viadalára, szeptember 18-án kerül sor. (Kőbánya lova 17-én, szombaton délután 16:30-kor a 12. futamban küzd meg a döntőbe jutásért.) A futamok között, látványos bemutatók, Jótékonysági Sztárfutam, Történelmi Gála, izgalmas közönségprogramok fokozzák az izgalmakat. Az idei Nemzeti Vágtán nemcsak lovak és lovasok, hanem fogatok versenyét is láthatja a nagyérdemű. A Fogatvágta ötletgazdája Lázár Zoltán hatszoros világbajnok fogathajtó, aki a modern kor igényeinek megfelelő eszközt tervezett. A látogatók a nagy sikerű Ben Hur című film kocsiversenyéhez hasonló lélegzetelállító viadalnak lehetnek szemtanúi a Hősök terén, a Nemzeti Vágta eseményén. További részletek a www.vagta.hu honlapon olvashatók.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek