Szerdától lehet megvenni a tűzijátékokat

Desktop

Szerdától szombatig lehet a szilveszteri tűzijátékokat megvásárolni, felhasználni pedig 31-én 18 órától január 1-jén 6 óráig lehet őket. A nem túl életszagú szabályozás szerint, a fel nem használt eszközöket január 5-éig a vevő köteles a forgalmazónak visszavinni, az pedig köteles térítés díj nélkül visszavenni.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy továbbra is érvényben van az a 2005-ben hozott szabály, amely szerint tilos petárdázni. Aki ezt megszegi, 100 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

A rendőrség azt javasolja a tűzijátékok felhasználóinak, hogy ne vásároljanak lejárt szavatosságú terméket, ne szereljék, vagy alakítsák át őket, ha beltérben használják, kézből ne működtessék, és ne hajoljanak fölé, a tűzijáték vezetőpálcáját pedig soha ne szúrják földbe, hanem stabilan álló csőből indítsák el.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek