A főváros (egyik) legolcsóbb strandja az Újhegyi

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Nem olcsó mulatság egy család számára a strandolás: több ezer forintba kerülnek a családi belépőjegyek a főváros strandjain, melyet kevesen tudnak megfizetni. Ebben a forróságban azonban mindenkinek jól esik a csobbanás egy hűvös vízű medencében.

Nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy barátságos, pénztárcakímélő áron hozzájuthassunk ehhez, ugyanis az Újhegyi Uszoda strandja a legolcsóbb belépőt kínálja a fővárosi strandok közül. Egyedül a Bókay-kert fürdője vetekszik az itteni árakkal, azonban ha a nagycsaládos belépőt nézzük, egyértelműen az Újhegyi a nyerő. Családi jegyet ugyanis 2700 forintért válthatunk ide, mely négy fő belépésére jogosít fel, ehhez pedig gyerekenként 500 forintért vehetünk kiegészítő jegyet.

A strand környezete is kellemes: a Sportligetben, árnyékos fák között, csendes helyen fekszik. Két medence várja a vendégeket: egy 25 méteres nagyobb, amely 135 centiméter vízmélységű, valamint egy 5 méteres gyerekmedence, amely 40 centiméteres. A strandhoz pingpong asztal, homokos és betonos sportpálya is tartozik, ahol labdázni, focizni, röplabdázni, tollasozni, pingpongozni lehet. A büfé kínálata egyszerű, de itt is kedvező árakkal dolgoznak: a sör például 280 forint, a jégkása 200 forint. 

Ha úszni is szeretnénk, kombinált belépőt vehetünk, mellyel az uszodát is használni tudjuk. Próbáljátok ki ti is!

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek