Szabadidő kiállítások a Hungexpo-n

Desktop
Több mint 150 kiállító várja a nagyközönséget az Ízek és Borok, a Hó-Show, a Spa&Wellness valamint a Terepzóna szabadidő témakörben rendezett szakvásárokon november 18. és 20. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Az Ízek és Borok kiállításon bemutatkoznak a magyar borrégiók, több mint hatvan borászat hozza el borait. Pálinkakóstolás, szakmai előadások, a csokoládékészítésről szóló fotó kiállítás is, valamint nemzetközi szakács verseny is várja a nagyközönséget.
 
A Hó-Show kiállításon látható lesz a Big Air Bag nevet viselő hatalmas légpárna, amely a freestyle sportok számára nyújt biztonságos földre érkezést. A téli hangulatot többek közt az ingyenes korcsolyapálya, a lesikló és sífutó pályák teremtik meg. Újdonság ebben az évben a kiállításon a jégszobrász bemutató.

A Terepzóna kiállítás keretében szabadidő-autós programok mutatnak be. Az idén a rendezvény része az Autó-Motor-Sport Expo is, ahol a látogatóknak lehetőségük lesz megismerkedni a magyarországi autósport élvonalával - írja közleményében a Hungexpo.

A Spa&Wellness kiállításon megáll az országot járó Egészség Kamion, amelynek személyzete ingyenes szűrésekkel várja a közönséget, továbbá lesz interaktív szépségsziget és mozgás bemutató is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek