Kápolnát alakítanak ki a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban

Desktop
A kórház (forrás: wikipedia.org)
Kápolnát alakítanak ki a kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben, az erről szóló együttműködési szerződést az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye képviseletében Erdő Péter bíboros, a kórház részéről pedig Bodnár Attila főigazgató írta alá. A szerződés szerint a kialakítás teljes költségét a katolikus egyház finanszírozza, a helyiség pedig az intézet mint egészségügyi szolgáltató használatában lesz.
 
A kápolnában a katolikus, a református és az evangélikus egyház hitéleti tevékenysége mellett biztosítják majd a különböző felekezeteknek a szabad vallásgyakorlás jogát. A kórházkápolnát az intézet A épületének ötödik emeletén, egy 22 négyzetméteres helyiségből alakítják ki, és a jövőben kizárólag kápolnaként használják.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek