Télen kiemelt fontosságú a véradás – február végén a KöBE ismét várja az önkéntes véradókat

Oszd meg másokkal!

Desktop
Adj vért, adj életet!
Adj vért, adj életet!

A Magyar Vöröskereszt egyik legkiemelkedőbb és folyamatos szervezést igénylő feladata a véradásszervezés, amely – a téli időszakban a vérkészlet alacsony szintje miatt – ilyenkor talán még a szokásosnál is kiemeltebb jelentőséggel bír.

Ezért a szervezet a KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület közreműködésével február 25-én, 9-12:30 óráig véradást tart a Biztosító X. kerületi irodájában (1108 Bp. Venyige u. 3.), a C. épület emeleti Márványtermében. A véradáson szeretettel látják a KöBE-s dolgozók mellett az ügyfélszolgálatra érkező ügyfeleket, továbbá bárkit a lakosság részéről, aki szeretne ily módon segíteni. A szervezők arra is felhívják a figyelmet, hogy ilyenkor fokozottan fontos a megfelelő folyadékfogyasztás és étkezés, s a regisztrációhoz szükség lesz a személyi igazolvány, lakcím- és TAJ kártya bemutatására.

A véradásról további információ kérhető a kobe@kobe.hu e-mail címen.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek