Online is megnézhetjük a Bajcsy-Zsilinszky kórházban kapott leleteket!

Desktop
(fotó: legifoto.com)
Számítógépen és okostelefonon is elérhetőek lesznek a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben kapott leletek az augusztustól használható Bajcsy-egészségkártya segítségével, amely az időpontfoglalást is megkönnyíti.
Az augusztus 3-ától használható Bajcsy-egészségkártya lényege, hogy mindazok, akik a kórházban vagy a rendelőintézetben ellátást kapnak, a kártya honlapján és a kártya segítségével bárhol, bármikor hozzáférhetnek leleteikhez, adataikhoz. A kártya segítségével nemcsak a kórházi dokumentumok válnak elérhetővé, de megkönnyíti a nem beutalóköteles vizsgálatokra való időpontfoglalást, továbbá a betegirányítóba történő bejelentkezést is meggyorsítja.
   
A Magyarországon egyedülálló szolgáltatás a háziorvosok munkáját is segíti, hiszen a kártya segítségével elektronikusan is be tudják utalni a betegeket vizsgálatra, és a honlapon keresztül a leletekhez is hozzájutnak.
   
A páciensek a honlapon azt is beállíthatják, hogy melyik orvos melyik leletüket láthatja. A betegek nemcsak a honlapon, de egy mobilalkalmazás segítségével okostelefonjukon is megtekinthetik adataikat.
 
Regisztrálni az egészségkártya oldalára és kártyát igényelni a kórházban lehet. A tesztüzem július 27-én kezdődik.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?