Téves diagnózis, trauma és sokk: olvasói levél a kórházi ellátásról

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bajcsy kórház betegellátására panaszkodik a Rákosmente csoport egyik olvasója:

 

"Nagyimat két napja reggel a földön találtam, félrebeszélt, látomásai voltak, zavart volt. Ez délelőtt 10 körül volt. Orvos, mentő, Bajcsy Kórház Sürgősségi... Mire minden vizsgálatot elvégeztek és kiderült, hogy nem stroke, már 16h után jártunk... (6 óra, plusz amit ebben az állapotban töltött el, amíg felfedeztük és én odaértem).

Innen a Bajcsy Kórház rendkívül antipatikus, copfos, azonosíthatatlan nemi identitású "orvosának" diagnózisa alapján átvitették a Jahn Ferenc Kórház Pszichiátriára, mondván, hogy 90 éves elmúlt és öregkori demenciában szenved. 

Persze az ottani dokik azonnal levették, hogy a Bajcsy diagnózisa totálisan téves, a nagyim csupán kiszáradt és ez, plusz az elesés okozta trauma okozott nála egy sokkos állapotot.  Kapott egy kis infúziót és erősítést, másnap reggel már hozhattam is el. 

Szerencsére nagyim azóta jól van és megtanulta, hogy a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele nagyon fontos. 

De egy lassú és téves diagnózis miatt közel 2 napi stressz, megpróbáltatás jutott Nagyimnak, a családnak és nekem is, aki kórházak között rohangálva, a nagyijáért aggódva töltötte az elmúlt két napot..." - olvashatjuk az olvasói levelet Rákosmente oldalán.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek