Energetikai korszerűsítés a Bajcsy kórházban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Korábbi cikkek a témában:

Budapesti egészségügyi intézmények energetikai korszerűsítésére csaknem 10,5 milliárd forint forrás jut a Széchenyi 2020 programból.

A beruházás segítségével Budapest hét kórházának tizenkét helyszínén - köztük a kerületi Bajcsy-Zsilinszky Kórház ás Rendelőintézetben - lesznek energetikai fejlesztések, mellyel az érintett kórházak biztonságosabban, korszerűbben, környezetbarátabb intézményként működhetnek tovább.

A korszerűsítés az alábbi intézményeket érinti: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, Szent Imre Egyetemi Oktatókórház, Szent Margit Kórház, Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Bajcsy-Zsilinszky Kórház ás Rendelőintézet, Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek