Beszakadt a plafon a napi 11 ezer forintba kerülő szobában a Bajcsy kórházban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Olvasói fotó - 444.hu

Bement meglátogatni a frissen műtött barátját egy fiatalember  a Bajcsy kórházba, ekkor szakadt le a plafon. Mindez ráadásul egy napi 11 ezer forintba kerülő szobában történt - írja a 444.hu.

"Beszélgetés közben észrevettük, hogy vizcseppek csöpögnek a plafonról. Percek múlva már folyt a víz ránk. Ekkor a vizitre érkező orvos mondta, hogy távozzunk gyorsan a kórteremből egy másik szobába. Elkezdtük összepakolni az ételt-italt-ruhákat és minden más személyes tárgyat. Az utolsó pillanatban értem ki a kórteremből mielőtt ránkszakadt a plafon. Mind ezt napi 11000 forint ellenében" olvashatjuk a bejegyzésben.

A kórház szerint az eset jégdugó miatt történt:

"Az Ön által leírt esemény – a plafon leszakadása a Bajcsy Kórház Orr-Fül-Gégészet osztályán – előre nem látható műszaki ok miatt történt, ami még nem fordult elő. A levezető csatornában megfagyott a csapadék, és az így keletkezett jégdugó akadályozta a megolvadt hó elfolyását a tetőről. A tető bádogozás erősítésének folyamatát elindítottuk, a hibát minél előbb elhárítjuk. A kórháznak ez a szárnya 1932-ben épült, karbantartása természetesen folyamatos. A kórterem, ahol ezt történt, frissen felújított. A sajnálatos esemény szerencsére személyes sérüléssel nem járt."

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?