Szoktál automatából kávét inni? Decembertől nem biztos, hogy tudsz

Desktop

December 1-jétől csak olyan kávé-, ital- és ételautomaták működhetnek, melyek be vannak kötve a NAV online rendszerébe.

Nincs is ezzel gond, akarom mondani nem is lenne. De mégis van. A törvény értelmében a Magyar Posta feladata, hogy beszerelje az összes – jelenleg körülbelül 28 ezer – automatába a szerkezetet, ami az adatokat továbbítja a NAV rendszerébe.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a határidőig, a Magyar posta pedig csak egy hónapja szerződött le egy céggel, mely leszállítja majd az egységeket. Ha ezek megérkeztek, utána kezdődik el a beszerelés, majd az automatákat üzemeltető vállalkozók továbbképzése – írta meg a Magyar Nemzet.

Ez, akárhogy számolunk lehetetlen feladat. Marad a csoda várása, vagy a reménykedés, hogy módosítják a határidőt. Mi lesz ha egyik sem történik meg? Alighanem kitör a lázadás, mivel az eddig megszokott helyeken: kórházakban, közintézményekben, munkahelyeken nem lehet majd kávét, üdítőt inni. Az előbbi hiányát pedig sokan rosszul viselik.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek