Feljelentette a migránsokat "pihentető" Harmat utcai szállót a Jobbik

Desktop
Migránsok - illusztráció (fotó: Czeglédi Zsolt - MTI)

Tubák István, a Jobbik kőbányai önkormányzati képviselője feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettesek ellen jogellenes tartózkodás elősegítésének alapos gyanúja miatt, azért, amit a Harmat utca 128. szám alatt található HOTEL SENI STUDIUM területén tapasztalt.

A képviselő feljelentéséhez fényképeket is csatolt. A képek tanúsága szerint migránsok tartózkodnak a szállodában, táboroznak a hotel udvarán, és életvitelszerűen élnek a közterületen feltehetően mindaddig, amíg fel nem szabadul egy-egy szoba.

A hét elején Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli elnöke tett bejelentést a Gubacsi híd közelében található Hotelhajó környezetében látott illegális bevándorlók miatt a kerületi rendőrkapitányságon.

"A feljelentéssorozatot a budapesti Jobbik folytatni fogja, azért, hogy felszámoljuk az illegális bevándorlók okozta kaotikus állapotokat az egyes kerületekben, s hogy a lakosság végre fellélegezhessen a bűnbandák okozta feszült helyzetből.

Bízunk abban, hogy az illetékes hatóságok ki fogják vizsgálni az ügyeket, s meg fogják tenni a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a határsértők jogtalan elszállásolása és az eköré felépített embercsempész-hálózatok kilétére fény derüljön. Felszólítjuk a rendőrséget, hogy a közterületeken elhelyezett kamerák és egy hatékony razzia segítségével haladéktalanul lépjen fel az érintett szállodák ellen, és védje meg a lakosságot az embercsempészek és hiénataxisok fenyegetéseitől" - írja a Jobbik közleményében.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek