Mindenki megnyugodhat, nem áll le az agglomerációs közlekedés

Desktop
Nem áll le a HÉV (fotó: ittlakunk.hu)

Hétvégén folytatódott az egyeztetés Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Tarlós István főpolgármester között az agglomerációs közlekedésről.

A megbeszélésen a főpolgármester azt mondta, hogy mindaddig, amíg az állami visszavétel illetve átvétel meg nem történik, a főváros a költségek megtérítése mellett biztosítja az agglomerációs közlekedést. A szolgáltatást a tárgyalások végéig tehát az eddig megszokott rendben biztosítja a főváros.

Seszták Miklós hangsúlyozta, hogy a kormány kész viselni az agglomerációs közlekedés költségeit 2016. január 1-jétől. Amíg a feladatot az állam helyett más végzi, a jegybevétellel nem fedezett költségeket az állam fedezi. A tárgyalások a további részletek tisztázása érdekében hamarosan folytatódnak – áll a főváros és a minisztérium közös közleményében.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek