Polgári engedetlenség lesz az iskolákban szerdán – a te iskolád csatlakozott?

Desktop
(forrás: Koszticsák Szilárd - MTI)

Meghirdette a korábban kilátásba helyezett polgári engedetlenséget március 30-a délelőttre, egyórás időtartamra, a Tanítanék mozgalom nevében Pukli István, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója.

A pedagógusok március 15-i demonstrációján felszólították a kormányfőt és az államfőt, hogy kérjenek bocsánatot "az elmúlt hat évben megalázott pedagógusoktól", de a bocsánatkérés nem érkezett meg és nem történt előrelépés a Civil Közoktatási Platform 12 pontjának ügyében sem.
   
Azt kérik a tüntetés szervezői, hogy a pedagógusok és a velük szimpatizálók szerdán 8 és 9 óra között álljanak ki az iskolájuk elé, szavaztassák meg újra a platform 12 pontját, nyilvánítsák ki elégedetlenségüket.

Az akció alatt nem lesznek ellátatlanok vagy felügyelet nélkül a gyerekek - írják.

Ti mit gondoltok, egyetértetek velük? A ti iskolátok csatlakozott a polgári engedetlenséghez?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek