Megint elővették Budapest átalakításának a tervét: lehet, hogy csak 6 kerület marad!

Desktop

Újra elővették a fővárosi kerületek átszabásának ötletét, de még csak gondolkodnak rajta - mondta Tarlós István főpolgármester a Népszabadságnak.

A napilap azután kereste meg a főpolgármestert, hogy a tusványosi szabadegyetemen fővárosi fideszes polgármesterek Budapest közigazgatási szerkezetének átalakításáról beszéltek. Létezik egy térkép is, amellyel azt mutatták be, miként lehet a kerületek számát 23-ról nyolcra vagy akár hatra csökkenteni.

A Népszabadság pénteki számában Tarlós István azt mondta: az átalakítás részletei még nincsenek kidolgozva, és ha nem lesz meg a változtatáshoz szükséges politikai erő, az sem kizárt, hogy minden marad a régiben. 

Tarlós István a napilapnak azt mondta, tény, hogy a változtatási szándék mögött városvezetési szempontokon kívül közrejátszhatnak pártpolitikai, hatalomgyakorlási szempontok is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek