Ismét Burány Sándort indítaná a baloldal Kőbányán

Desktop
Burány Sándor

Az MSZP és a DK már megállapodott egymással a tizennyolc budapesti egyéni választókerület felosztásáról – írja a Magyar Idők. Gyurcsány Ferenc, Kunhalmi Ágnes, Molnár Zsolt és Molnár Gyula több körben is egyeztetett a listáról - írja a portál. Eszerint a szocialistáknak tizenegy, a DK-nak pedig hét egyéni választókerület jutna a fővárosban.

A 9-es körzetben, vagyis Kőbányán az MSZP-s Burány Sándort indítnák újra 2018-ban. Ami azért sem meglepő, mert Burány 2014-ben is nyerni tudott, így ismét bíznak benne.

Az MSZP-DK-s különalku egyik szempontja éppen az volt, hogy azokat, akik 2014-ben már nyertek, 2018-ban is újraindítják. Az MSZP részéről ebbe a csoportba tartozik Hiszékeny Dezső, Tóth Csaba, Burány Sándor, Kiss László és Hiller István, a DK-ból pedig Oláh Lajos. A dokumentum alapján a szocialisták Molnár Gyula pártelnököt, Bárány Balázst, Tüttő Katát, Pál Tibort, Bárándy Gergelyt, Kunhalmi Ágnest, a DK pedig Vágó Istvánt, Varju Lászlót, Vadai Ágnest, Élő Norbertet, illetve Lakos Imrét indítaná 2018-ban - írja a portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek