Metrókorrupciót vizsgáló munkacsoportot hozott létre a Főváros

Desktop

Az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a 4-es metró beruházásáról szóló jelentéséhez kapcsolódóan korrupciót vizsgáló munkacsoport létrehozásáról döntött szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés.

A munkacsoport feladata annak kiderítése, hogy kik szerepelnek a metródossziéban, továbbá kik a felelősök és hová kerülhettek az eltűnt pénzek.

Az öttagú testület tagjai: Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP), Orbán Gyöngyi (Fidesz-KDNP), Geiger Ferenc (Civil szervezetek), Karsay Ferenc (Fidesz-KDNP) és Tokody Marcell (Jobbik).

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere valamint Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere és Orbán Gyöngyi, Soroksár alpolgármestere tagja volt az Alstom metrókocsik beszerzését vizsgáló ideiglenes bizottságnak. A testület elnökének Borbély Lénárdot választották, ő elnökölt az Alstom-bizottságban is.

A jelentést május 31-ig kell elkészíteni majd a testületnek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek