valasztas.hu: pillanatnyi pánik, de ügyintézni már lehet

Desktop
Képernyőfotó, 2018-04-06, 16:00
Képernyőfotó, 2018-04-06, 16:00

Április hatodikán délben még csak lelassult a valasztas.hu oldal, ami azért (is) gáz, mert itt lehetne online átjelentkezniük azoknak, akik a választás napján nem "otthon" lesznek, hanem egy másik városban, mondjuk. 

Akkor az Index kérdésére a Választási Iroda azt javasolta, ne adjuk föl, a rendszer csak belassult, mert olyan sokan veszik - vagy vennék - egyszerre igénybe. Azoknak, akik próbáltak már félév elején beiratkozni, órákat fölvenni, vagy csak akciós repülőjegyet venni karácsonyra, ez valószínűleg csak bosszúság volt, de tudják a megoldást. (Több ablakban, folyamatosan megpróbálni bejelentkezni, ez az egyik, ha tudtok jobbat, szóljatok.)

Volt egy fél óra, amikor ezek a sejtelmes hibaüzenetek fogadták az arra járót, délután ügyintézni már lehet az oldalon, bár a többi funkciója csak nagyon lassan tölt be (ha egyáltalán)...

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek