Ittasan vezetett Burány Sándor

Desktop
Burány Sándor (forrás: wikipedia.org)

Ittas vezetés gyanúja miatt Burány Sándor, a Párbeszéd kőbányai országgyűlési képviselője mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte Polt Péter legfőbb ügyész. Burány Sándor vállalja a felelősséget az ittas vezetésért. Ezt a politikus hétfőn a Facebook-oldalán közölte.

A legfőbb ügyész ezt a Központi Nyomozó Főügyészség előtt, ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt folyamatban lévő nyomozás eredményeként kezdeményezte az Országgyűlés elnökénél.

A rendőrség még január 19-én 22 óra 13 perckor ellenőrizte a Burány Sándor által vezetett gépjárművet a IX. kerületben, a Határ úton. Az ellenőrzéskor Burány Sándor elismerte, hogy alkoholt fogyasztott. Az alkoholszonda kimutatta, hogy a politikus szervezetében szeszes ital fogyasztásából származó alkohol volt, a képviselő enyhe fokú alkoholos befolyásoltság alatt vezette a gépjárművet. Burány Sándort csak mentelmi jogának felfüggesztése esetén lehet gyanúsítottként kihallgatni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek